2013-10-31

Hej Torsdag!
6 kommentarer:

 1. Hej! Jag har precis hittat hit till din blogg men redan nu kan jag säga att den kommer bli en favorit! Ser fram emot att bläddra mig igenom arkivet och upptäcka mer. Det här lyste upp min fredagseftermiddag enormt, så roligt med bloggar som skriver om exakt det man själv är intresserad av! :)
  Hoppas du får en fin dag/ Fanny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej :) Blir jätteglad av att höra det! Tack, så himla kul!
   Ha en fin fredag!
   /Evelina

   Radera
 2. Är kottarna tecknade?? Så sjukt realistiska! Superduperfint.
  /Agnes - Food and Green Forests

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det kan du klura på! ;) Hoho, närå, de är fotade i mitt ritblock! Blir sådan synvilla då det knappt finns några skuggor!
   Tack :)
   Ha det fint!
   /Evelina

   Radera