2013-09-15

Skafferifavoriter just nu och Enkelt Recept på Äppelpaj med Hasselnötsmjöl!


Skafferifavoriter :)

Glutenfri-Mjölkfri-Sockerfri Äppelpaj!
Ugn 175 grader
300 g Hasselnötsmjöl (Eller annat nötmjöl)
1/2 dl Kokosolja
3/4 dl Agavesirap
1 nypa Äkta vanlijpulver
1 nypa Salt (Vi använde havssalt från Lima)
3 st Äpplen eller efter behag :)
Massor av kanel

Blanda ihop Hasselnötsmjöl, Kokosolja, Agave, Vanilj & Salt.
Tryck ut smeten i en pajform eller form med avtagbara kanter.
Skiva Äpplen tunt, lägg omlott och pudra sedan på med Kanel.
Grädda i mitten av ugnen ca 30 min eller tills den blivit gyllene och äpplena mjuka.
Låt pajen stå till sig några minuter innan du börjar skära upp.
MUMS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar