2013-08-19

Glutenfria Kakor, Raw food-bollar & Kokostoppar!

































GLUTENFRIA KAKOR:
150 g Kokosolja*
3 dl Havregryn*/Glutenfria Havregryn
1 1/2 dl Agavesirap*
1 1/2 dl Potatismjöl*
1 tsk Bikarbonat/Bakpulver
Lite Äkta vaniljpulver*
2 msk Fiberhusk
GÖR SÅHÄR:
Blanda ihop allt i matberedare. Forma bollar och lägg på bakplåtspapper, platta till lite.
Grädda i 175 grader i 8-15 minuter beroende på storleken på kakorna. Låt svalna.
Smält Mörk Choklad* (Sötad med Kokos/Björk-socker ex.) Pensla eller doppa kakorna.

RAW FOOD BOLLAR:
250g Cashewnötter*
250g Dadlar*
Saften från 1 st Citron*
Rivet skal från 1st Citron*
Riven Kokos*
GÖR SÅHÄR:
Blötlägg Cashewnötter och Dadlar ett tag. Häll sedan av blötläggningsvattnet och mixa i en matberedare tillsammans med citron.
Forma till bollar och rulla i riven kokos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar