2013-08-18

Gluten & Socker-fri Tårta! Kokostårta :)

Glutenfri Kokostårta!
KOKOSTÅRTA BOTTEN:
4 Ägg*
2 dl Agavesirap*
2 dl Potatismjöl*
1,5 tsk Bakpulver
Lite Äkta vaniljpulver*
GÖR SÅ HÄR:
1. Sätt ugnen på 175grader.
2. Kläm fast ett bakplåtspapper i en springform, ca 22-24cm.
3. Vispa ägg och Agave pösigt. 
4. Blanda potatismjöl och bakpulver, sikta och vänd i smeten.
5. Häll i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 30min.
6. Låt svalna innan du tar ur den ur formen.
FYLLNING:
Ca 1,5 dl Frysta Hallon*
Lite vatten
Lite Fiberhusk
Lite Agave*
3 Bananer* 
Lite pressad Citron*
GÖR SÅHÄR:
1.Värm upp hallonen tillsammans med vatten och Agave efter smak.
2. Pudra på lite Fiberhusk, börja med 1-2 krm och ha i mer om du vill ha tjockare.
3. Vispa ihop allt till en krämig "Hallonsylt".
4. Täck tårtbotten med Hallonsylten.
5. Skiva på tunna skivor banan och pressa citron över.
TOPPING:
Vispgrädde* eller Kokosgrädde*
Kokosskivor*
GÖR SÅHÄR:
Vispa vispgrädde eller Fet kokosmjölk och täck hela tårtan med ett ganska tjockt lager.
Toppa med massor av kokosskivor eller riven kokos.

Kakorna tar vi i morgon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar