2013-07-16

Raw food glass - Recept!

Rawfood Glass! Carob-Kokos-Smak & Hallon-Tranbär-Smak!
Recept Raw-Food-Glass 2-3 personer:
3 st Bananer* (frys in dem i bitar)
En nypa Äkta Vaniljpulver*
Gör såhär:
Mixa ihop de frysta bananerna med vanilj. När Glassen är jämn och krämig så delar du upp "smeten" i två bunkar.
Hallon/Tranbär-smak: Mixa ner Frysta Hallon* och Citronskal* i hälften av Banansmeten. Tranbärspulver* ger en god syrlig smak och är gott att pudra på när glassen ska serveras.
Carob/Kokos-smak: Mixa ner Carob* och Kokosolja* i andra hälften av Banansmeten.
Frys in Glass-smeterna ett litet tag om de hunnit börja smälta för mycket! Sedan är det bara att servera och äta! 
Mums :)
*Ekologiskt



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar