2013-07-03

Kaffe i solen, Promenad och ett roligt Paket!Morgonen började med kaffe och tidning i solen. Sedan begav jag mig ut på en promenad och hejade på hästar och tittade på allt fint. 
Dagen kunde inte ha börjat bättre! Vetskapen om att det fanns ett roligt paket att hämta på posten gjorde ju inte saken sämre :)

Vad som fanns i paketet:
John Masters Organics
Schampo & Balsam!


Evening Primrose Schampo - För torrt hår - Innehåller bland annat Nattljusolja som återfuktar och stärker håret. Aminosyror från vete hjälper till att reda ut håret och ger det glans. Hyluronsyra återger håret ungdomlighet. Geranium (Eterisk olja) stärker hårets fjällskikt.
Detangler Citrus & Neroli (Lätt balsam) - För normalt till tunnt och lätt torrt hår - Innehåller bland annat kokosolja som ger näring till håret och gör det lätt att kamma ut. Aminosyror från vete ger glans. Sojaprotein stärker hårsäckarna och gör så att håret ser tjockare ut. Eterisk olja Neroli vårdar torr hårbotten. 
Kan användas som leave-in-balsam.
 
Innehåller inte några parabener, SLS, SLES, TEA, DEA eller MEA, petrokemikalier eller genmodifierade produkter. Inga konstgjorda färgämnen, dofter eller utfyllnadsämnen. De är heller inte testade på djur.
Innehållet är alltid i största mån ekologiskt och certifierat. Innehåller kallpressade och ångdestillerade oljor samt att allt skördas på ett miljövänligt sätt. De är noga med att alla ingredienser i möjligaste mån är biologiskt nedbrytbara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar