2013-01-08

Glutenfritt/Laktosfritt Bröd


Bröd! Glutenfritt! Enkelt!


  • 1/2 dl Kokosolja eller Olivolja
  • 5 ägg
  • 1/2 dl Kokosmjöl
  • 1/2 dl Mandelmjöl
  • Solroskärnor & Linfrön (Efter behag)
  • 1 msk Fiberhusk
  • 1 tsk Bakpulver
  • Lite Salt
 
Rör ihop de torra ingredienserna först och häll sedan i 
olja och ägg och blanda om ordentligt.
Klicka ut smeten i stora muffinsformar och grädda 
på 175 grader ca 10 min eller tills de är gyllenbruna.
Klart!
Tips är att göra en större sats och frysa in :)

                ✸

4 kommentarer:

  1. Tack så mycket för tipset! Det lät ju mumsigt! Måste testa :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. :) Gör det! Så lämpligt och så gott!

      Radera
  2. Hejsan!

    Jag undrar om du har något tips på en bra fotkräm? Jag ska starta upp min fotvårdsklinik igen och söker efter bra fotvårdskrämer som jag kan bli återförsäljare till. Vill att den ska vara svensktillverkad och ekologisk och så får den ju inte vara för dyr.
    Svara gärna inne på min blogg så jag inte missar svaret.
    Tack på förhand!

    SvaraRadera
  3. TACK snälla du för tipsen, ska kolla upp dem...

    SvaraRadera