2012-09-25

Favoriter just nu!Mina hudvårdsfavoriter just nu!

Rengöring: Olivtvål (Aleppotvål) eller Eilas Tea tree tvål (med olja innan, på fuktad hud).
Ansiktsvatten: Hamamelis-ansiktsvatten från Eilas. (Sammandragande, sårläkande, antiseptiskt, inflammations- och infektionshämmande, lugnande, lindrande).
Ansiktskräm: Eilas Aloe Vera kräm och Weledas Skinfood kräm. (Använder Aloe Krämen som dagkräm och Skinfood som nattkräm! I bland blandar jag båda hälften/hälften och använder på dagen om huden känns extra torr).
Kroppskräm: Weledas Bodylotion ringblomma. (Den står bland baby/barn-produkter).
Deodorantfavorit: Rosenseriens spraydeo! Bästa!
2 kommentarer:

 1. Kul med såna hær inlægg! Blir nyfiken på hur du anvænder aleppo till ansiktstvætt. Menar du att du først fuktar ansiktet med vatten, applicerar en olja, løddrar upp och tvættar med tvålen, skøljer med vatten? Anvænder du då oljan till att få bort øgonsminket? Jag upplever næmligen att aleppo svider relæjt om man får den i øgonen, anvænder den som duschtvål.

  Skin food ær underbar! Jag har faktiskt anvænt den som øgonkræm och den ær det enda som hjælper mot mina torrhetseksem jag får under øgonen/på øgonlocken på høsten. Ska testa som nattkræm om jag blir torr i hela ansiktet. :)

  SvaraRadera
 2. Kul att du tycker det :)
  Just som du skrivit! Torka gärna ansiktet med fuktade bomullsrondeller för att få bort sminkrester.
  Aleppo kan svida lite i ögonen, så för trevlighetens skull försök undvika att få in i ögonen :) Men jag använder den för att få bort ögonsmink också, kniper igen ögonen :)

  Skin food är bäst! :) Funkar bra som skydd i ansiktet mot kalla vindar. Skyddar huden så att inte fukt läcker ut, vid ex datorstrålning och torr inomhusluft.

  SvaraRadera