2012-09-03

Detox-Rapport!


Nu är det sista veckan på min Detox!
Under tiden har jag ätit UltraBalans och istället för UltraDetox (pulvret) har jag druckit vatten och psylliumfröskal i stället. Det funkar bra men blir kanske en lite mildare Detox, så att ta både UltraBalans och UltraDetox är bra om det är din första Detox!


Under mina Detoxveckor har jag ätit mycket Råkost, Nötter, Bär, Chlorella, frossat i Grapefrukt och Apelsin, Massa te (Örtteer, Pau Darco, Yogi Tea).
Vissa frukostar har bestått av rårivna Rödbetor, Broccoli, Pumpakärnor, Grapefrukt, Kokt Ägg andra av Bovetegröt med Bär, Kokosolja, Kanel, Rismjölk. Har försökt äta Eko grönsaker i största mån det gått och har då köpt Frukt och Grönt på Ecoist!

Kaffet har jag inte saknat det minsta! Lite Rå Kakao och Rå KakaoNibs har slunkit ned, behövligt ibland!

Känner att kroppen är i balans och sömnen bättre, har mer energi och huden känns renare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar