2012-03-24

Heeelt fantastiska produkter från Body Bazar!!!!

Igår hade jag och min kära syster lite hemmaspa hos mig!
Först tvättade vi våra ansikten, jag med min kära olivtvål och min syster med rengöringsmjölk från Marilou.
Sedan använde vi den bästa peelingen jag provat på längelänge! Skonsam, effektiv och dryg. Peelingen kommer från ELIAH SAHIL som är 100% ekologisk och BDIH certifierad. Ansiktspeelingen är i pulverform i en superfin förpackning. Jag strödde ut lite peeling i fuktade handflator och masserade runt med cirklande rörelser i fuktigt ansikte. Doftar choklad!
Ansiktet lämnas helt mjukt, fräscht med en nyponrosfärg utan att göra huden det minsta irriterad!
Efter att ha baddat ansiktet torrt med handduk är det dags för ansiktsmask! Ansiktsmasken kommer från PURE THOUGHTS (Mango & Persika) och består av organisk vit och gul lera samt mango, persika, massa vitaminer och honung! Mums.
Även masken är i pulverform som man själv blandar med vatten. En burk är cirka 10 behandlingar!
Vi var också otroligt nöjd med denna!
Huden känns riktigt ren och len efter masken och även denna produkt är väldigt skonsam och snäll mot huden. Ingen irritation alls!
Vi avslutade vårt hemmaspa med en riktigt fet kräm och sedan sa vi Godnatt! : )Spännade produkter från http://www.bodybazar.com/

2 kommentarer:

  1. Åh suck.. vad du tvungen att skriva om ansiktspeeling just nu?! Haha! Jag håller på och testar Eliah Sahils ansiktsmask nu och är helt förtjust, och nu känner jag att jag bara mååste ha peelingen! :D

    SvaraRadera
  2. Haha, åh! Ja det måååste du faktiskt!! Superbra!! Kul att masken är bra också, måste testas sedan! : D

    SvaraRadera