2012-01-16

Känslig mot gluten??


Nu har jag inte ätit vare sig laktos eller gluten-produkter21 dagar. Jag är inget stort fan av mjölkprodukter sedan tidigare så det är ju inte så stor skillnad men..Glutenprodukter åt jag en del av innan såsom fiberhavregrynsgröt, rågbröd/surdegsbröd, bulgur mm. 
Det känns stor skillnad i kropp och mage att inte äta något av det längre. Sedan innan har jag också varit känslig mot viss mat också ex mat med krossade tomater, aubergine mm.
Så nu under Detoxen har jag ätit aubergine två gånger och båda gångerna har det kliat ordentligt runt munnen.
Jag började googla på det idag och kom in på en blogg som tar upp gluten och laktosfri kost (HÄR).
Där läser jag att om man är känslig/allergisk mot gluten kan man även reagera på vissa grönsaker ex tomater, paprika, aubergine och potatis. Läs hela det inlägget HÄR.




Är det någon som varit med om samma sak/är glutenintolerant/känslig mot gluten? Eller bara vet mer om det här?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar