2011-10-09

Diplomerad Ekologisk Hudvårdsterapeut!

Nu har jag äntligen blivit Diplomerad Ekologisk Hudvårdsterapeut!
Det har varit ett helt fantastiskt år och jag kommer att sakna alla fina tjejer i klassen. Jag kommer också att sakna vår lärare Lena Losciale som är en sådan häftig människa och besitter så stora kunskaper. 
Nu längtar jag efter att få komma ut och arbeta inom branschen och med all den breda kunskap vi fått i utbildningen. Näringslära, ekologi i teorin, konsultation, örter, veg. oljor, eteriska oljor, make up, olika behandlingar och massage. Oh, så kul! Stockholm nästa!
Ett riktigt bra sminktips såhär på söndagskvällskvisten:
Nu när det blir kallare ute och huden bara känns torrare kan det vara skönt med en mer skyddande foundation
Om du använder Mineralsmink från C/O Lena exemplevis kan du blanda det med lite av din ansiktskräm och stryka på som en cremefoundation.
Ett annat alternativ är Creme deluxe foundation från Nvey Eco.Huden kommer att tacka dig och det är bra att börja redan nu! Ju kallare det blir desto fetare produkter bör du använda. Luften och vindarna är kalla ute och inomhusklimatet är torrt och varmt.
Tips! Inatt sov jag med en blandning av avokadoolja och ricinolja i ansiktet. Som en ansiktsmask över natten, otroligt återfuktande och superbra!
10 kommentarer:

 1. Grattis, gud vad kul för dig!

  SvaraRadera
 2. Grattis så mycket! :) Hoppas att du bloggar lite oftare igen! Gillar din fina blogg!

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket! Jag ska verkligen försöka hinna!

  SvaraRadera
 4. Gud, jag gillar din blogg också jätte mycket, blir aldrig av att kommentera. Men ska bli duktigare. :)
  Evelina: jag har så länge länge velat prova den här mineralfoundation, men vågar verkligen inte köpa, eftersom jag inte vet vilken färg jag skulle passa i. Jag är mörk men ändå inte så himla mörk så man kan tro.
  Jag är ju native amerikan och latinamerikan. Hjälp?
  Jag har en bild på mig i min blogg på "om mig" kategorin där du kan se hur jag ser ut. Vill ju inte slänga pengarna i säcken precis.

  SvaraRadera
 5. Hej Estela!
  Tack, blir himla glad av att höra det!
  Nej, jag vet, det blir inte av, jag är likadan!
  Jag tycker då att du ska beställa prover. Det är väldigt svårt att hitta rätt färg om man inte provar. Ibland måste man också blanda två nyanser.
  Lycka till!

  SvaraRadera