2011-06-22

Fika och fin bok!

 


Förra veckan gick jag till bibblan och lånade boken Råsmart familj och tog en fika med min syster Agnes. Jag tycker att det är kul att kika i alla nya böcker i samma genre som kommer titt som tätt. Fin och bra bok! Såg att Underbaraclara lottar ut den nu!

3 kommentarer:

 1. Så mysigt det såg ut! :-)

  Ha en fin Midsommar!
  Kram Elina

  SvaraRadera
 2. :) Ah, så härligt att kunna sitta ute och fika!

  Tack så mycket! Detsamma! :)

  /Evelina

  SvaraRadera
 3. Ja boken är verkligen jättebra! Jag klickade hem den förra veckan och läser lite i den varje kväll innan jag ska sova - vill inte att den ska ta slut, den är verkligen informativ och inspirerande och samtidigt väldigt fin! :)

  PS. Jag köpte samtidigt boken Kärnfrisk familj som är lite i samma anda som Råsmart familj! Tips tips :)

  SvaraRadera