2011-06-14

BOKTIPS


Min vän Cecilia tyckte att jag skulle låna den här boken av henne. Massor av intressant information. Mycket visste jag sedan tidigare men det är alltid kul att fördjupa sig. När jag börjar läsa kan jag inte sluta!
Det står om de vanligaste tillsatserna, att allt inte står på förpackningen, hur butiken styr dina köp osv.

6 kommentarer:

 1. Ja den boken är läsvärd. Så är även hans förra bok, "hemlige kocken" tror jag den hette. Otäck och ögonöppnande!

  SvaraRadera
 2. Ja verkligen! Tur att det finns så mycket bra böcker :)

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen tur men jag blir alltid lite övernördig när jag läst om sånt... Bra men lite jobbigt för det tar lååång tid att handla ;) Idag har jag köpt Weledas mandel ansiktsmask så det blir ångning och mask någon dag i veckan :)

  SvaraRadera
 4. Haha, samma här :) Men man får ta in allt och vara glad att man har kunskapen. Sedan kanske det inte alltid alltid går att handla 100% rätt!

  Åh, så härligt! Den som är helt gyllengul och fin, tycker till och med att den doftar lite saffran :)

  SvaraRadera
 5. Håller med, en mycket läsvärd bok. Tack för en fin blogg. Hittade dig ganska nyss och började i februari i år att städa ur vårt hem från kemikalier och byta till naturligt.

  SvaraRadera
 6. :) Tack Tack Maria! Kul att höra!
  En vårstädning kan man säga då :) Härligt!

  SvaraRadera