2011-06-23

2 FAVORITER


Två av mina favoriter!
Jag som trodde att jag provat alla tandkrämer från Weleda och hade helt missat denna! Smakar lakrits och helt fantastiskt gott, det blir en fröjd att borsta tänderna.
Olivtvål! Jag skulle inte klara mig utan denna olivtvål/aleppotvål. Den har lagrats i ungefär två år (!) och innehåller därför inte mycket vatten. Alltså är den inte uttorkande på huden!
Jag brukar tvättar ansiktet med den (fukta ansiktet, stryk på lite olivolja, tvåla in händerna och arbeta sedan in löddret i ansiktet, torka av med fuktade bomullsrondeller eller tvättlapp). Flera tjejer i min klass tvättar även håret med den och är supernöjda.
Perfekt att tvätta sminkborstar med också. Allt-i-allo helt enkelt!
(Olivtvålen finns här i min lärare Lena Losciale´s webshop)

3 kommentarer:

 1. Det låter toppen! Jag har en fråga angående tandkräm. Jag använder en ayurvedisk tandkräm med örter, och eftersom jag dricker så mycket örtte och citronvatten börjar mina tänder lätt ila eftersom örter tydligen försurar munnen (berättade min moster som är tandhygienist). Vet du om Weledas tandkrämer innehåller örter eller om det finns någan annan utan örter? Jag vill gärna fortsätta dricka örtte!

  SvaraRadera
 2. Hmm..skulle det börja ila pga örter..Det har jag inte hört och har svårt att tro..?
  Ja de flesta av deras tandkrämer innehåller örter. Denna innehåller ju Calendula, Ringblomma på latin.
  Jag vet inte hur det är med andra tandkrämer, då är det bara att kolla på INCI.

  SvaraRadera
 3. åh ska testa tandkrämen nån gång!:)

  SvaraRadera