2011-05-29

Vilka är ni?Ni är många som läser min blogg och jag är så nyfiken på vilka ni är och hur ni hittade hit??

19 kommentarer:

 1. 23 år från Västerås. Hittade hit från någon annan blogg tror jag... Har känslig hy, eksem som kommer och går. Har länge tänkt rensa ur mitt badrumsskåp och här har jag fått inspiration till det! Tack

  SvaraRadera
 2. jag hittade hit genom din vän ingrid, enoughehisenough och nu har jag säkert stavat fel som vanligt och jag är lisa, popflickan.blogg.se, en tjugoårig tjej som tycker om te,klänningar,promenader och drömmer om att bli bagare eller kock i framtiden, just nu är det mest kock som slår i mitt hjärta.

  SvaraRadera
 3. Så roligt :)
  Härligt att du fått inspiration Anna!

  Det är alltid kul att veta lite mer om dem som läser och hur de hittat hit till mig :)
  Tack hörrni!

  SvaraRadera
 4. Jag är 23 år från Söderhamn. Bor i Falun sedan 3,5 år tillbaka och studerar till lärare. Jag hittade hit via Ingrids blogg :)

  SvaraRadera
 5. Hej hej Amanda :)

  Kul att ni hittat hit från min fina vän Ingrids blogg!

  SvaraRadera
 6. Carro heter jag och bor i jönköping. Jag har ett stort miljöintresse och därför klickade jag mig vidare till din blogg via Ingrid (enough is enough) som många andra:) Efter att ha börjat läsa din blogg är jag mycket petigare med vad jag köper, så tack för att du skriver och delar med dig av allt du kan:)

  SvaraRadera
 7. Sofie, 27 år från Falun. Hittade hit genom Amanda som skrivit kommentaren innan. Vi satt och diskuterade miljön och alla gifter i dagens produkter och hon nämnde dig så jag kikade in och din sida hamnar på favoriter direkt! Jag har nyligen fått upp intresset för ekologisk mat och miljötänk. Det är skrämmande vad mycket dumheter som sprids i vår natur. Såg nyligen dokumentären "Underkastelsen" som "Underbara Clara" tipsat om för ett tag sen och nu är jag supernyfiken!

  SvaraRadera
 8. Jag heter Lotta och bor i Göteborg. Jag är 24 år och har om 2 veckor avslutat mitt första år av 3 på arbetsterapeutprogrammet. Jag har använt ekologiska produkter rätt länge, men har precis bytt ut min allra sista återstående icke-ekologiska produkt - deo. Nu är jag helren!
  Kommer inte riktigt ihåg från vilken blogg jag hittade hit, kan ha varit enoughisenough eller ennio eco..

  SvaraRadera
 9. Vem är jag? hmmm... en 20årig tjej med lite för mycket kemikalier i badrumsskåpet?
  Jag är inte säker på om det var jag som fann dig eller du som hittade mig men det var från din förra blogg jag fann denna blogg :)

  SvaraRadera
 10. Hej Carro, Sofie, Lotta och Malin! :)

  Åh så kul det är att få veta mer om vilka ni är!

  Tack allihopa!

  SvaraRadera
 11. Hej! Lisa här! :) Är inne på mitt 31:a år, bor i en fin liten lägenhet (högt och bra läge med utsikt - jag älskar utsikter!) men längtar efter hus och trädgård.

  Minns inte hur jag hittade hit men det var bara för några veckor sedan och säkert via någon annan eko/naturlig blogg.

  Mitt intresse har börjat gro med en väldig fart för naturliga och ekologiska alternativ till all sk*t man faktiskt har hemma och kletar på sig. Jag läser just nu "Badskumt" och håller som bäst på att byta ut mina hudvårdsgrejer till bättre produkter - vänliga både för mig själv och miljön där jag spolar ut krämerna när jag tvättar mig.

  Det är både skrämmande och intressant att "grotta ner sig" i ämnet, men framför allt så känns det så himla bra att göra vad jag kan för att dra mitt strå till stacken, så att säga. Hoppas också kunna inspirera mina nära och kära till liknande aktioner hemma i deras badrum så småningom :)

  Tack för att du skriver så mycket bra i denna blogg och en stor guldstjärna till alla dina underbara fina foton i inläggen!

  SvaraRadera
 12. Hej Lisa!

  Wow vilket brev! Så fint! :)

  En lägenhet som ligger högt med utsikt ger en sådan frihetskänsla, härligt. Längtar också efter hus, nu bor jag visserligen i en lägenhet i ett bostadshus, så vi har en trädgård. Men mer på landet skulle jag vilja bo.

  Badskumt ska jag också vilja läsa..när jag har tid..Det kommer så mycket bra böcker nu!

  Ja visst är det intressant och skrämmande på samma gång. Tänk om stämpeln ekologiskt inte skulle behöva finnas, att allt bara var det helt enkelt!

  Tack så mycket själv! :)

  /Evelina

  SvaraRadera
 13. Stina Lisa var det här. Hittade dig via Dinali (jobbar där). Har bestämt mig för ett tag sen att försöka byta ut mina grejer (hud och smink) men ekonomin gör att det inte är så lätt ( har ju bara vetat om hälsokostens naturliga ).
  Just nu och försöker få ihop bra mat och träning (protein rik mat). Mycket mysig blogg och inspirerande!

  SvaraRadera
 14. Hej Stina-Lisa! Så kul :) Min lillasyster Hanna dansar där.
  Ja, det är svårt i början när man bara vill byta ut allt..Då blir det dyrt. Men en sak i sänder och sin egen takt är allra bäst :) Följa sin egen känsla och inte känna tvång!

  Just det, har läst att du är med i Fitness Fighten, kul. Ja, det är ju lite dyrare med bra mat och mat som är eko..Men värt! :)

  Ha det fint!

  /Evelina

  SvaraRadera
 15. Ja, jag känner ju henne=)
  Ja det blir svårt när man är student. Men jag får också se det så.. man får ta det lilla och njuta av det. Idag blev det till att gräva upp maskrosrötter för att bereda land! Så lite billigt ekogrönsaker ska jag nog kunna fixa:)

  SvaraRadera
 16. :)

  Åh, härligt med ett eget land! Det vill jag också ha sedan.

  SvaraRadera
 17. Hej hej! 33-årig Göteborgare som följt denna bloggen sedan starten nästan, vill minnas att jag fann dig när du kommenterade någon annans blogg jag redan följde.
  Har länge haft ett miljötänk och är förvånad över att det dröjde så länge innan det överfördes till mitt badrum - som nu är helt giftfritt sedan något år.

  SvaraRadera
 18. Hej Hanna!
  Vad kul att du hängt med sedan jag började blogga :)
  Roligt när man hittar en blogg genom kommentarsfältet.

  Ibland kan det dröja innan man kommer på eller får vetskap om saker, jag har fortfarande massor att lära! Tur att miljötänket bara blir större. Det sänds fler dokumentärer, kommer fler böcker och fler bloggar! :)

  Ha det fint!

  /Evelina

  SvaraRadera
 19. Hej! Har snubblat in på din blogg i mitt letande efter ekologisk hudvård i Söderhamn. Såg till min fasa att det redan fanns minst ett par stycken eko hudterapeuter i mitt närområde ;). Har nämligen planer att börja på Axelsons nu i höst.
  Gillar din fina blogg och otroligt vackra bilder!
  Må så gott!

  SvaraRadera