2011-05-19

Smink!

Ni var några som ville veta mer om vilket smink jag använder och få sminktips.
Jag använder mestadels C/O Naturkosmetik som jag också säljer på 
Helt rena mineraler som inte är utfyllda med vismutoxidklorid (bismuth) eller annat dumt.


klicka för större bild
 • Först börjar jag med concealer under och runt ögonen som heter Dölj ljus.
 • Sedan arbetar jag in foundation med världens mjukaste borste! Jag använder nyansen Naturligt mellan (ibland blandat med Naturligt ljus) och jobbar mig alltid uppifrån och ner, från mitten och utåt. Då följer man lymfan och kan minska svullnader i ansiktet.
 • Ögonbrynen fylls i med skuggan Kakao
 • Rouget är helt fantastiskt och heter Solglöd! Det gör så att man ser helt rosig och brun ut. Jag brukar borsta lite i överdelen av pannan, överdelen av ögonlocken, näsryggen, kinder och lite på underdelen av hakan.

6 kommentarer:

 1. Så roligt att få läsa hur du sminkar dig och med vilka produkter. Jag använder också foundation Naturligt mellan och är såååå nöjd! Den ger ett naturligt, jämnt och fint resultat och smälter med huden. Kvalitén är outstanding! Jag älskar mineralsmink men ibland kunde det se pudrigt ut då det min hy blev torr av det.

  Jag är så glad att jag via fina ekologiska bloggar upptäckte detta härliga märke. Hur ser ögonbrynen ut med ögonskuggan Kakao? Blir det inte för mörkt när man är ljus/mellanljud?

  Ser fram emot att få läsa mer om mineralsmink från c/o Lena :)

  Ha det gott!
  Kasia

  SvaraRadera
 2. Kul att du tycker det! Känns kul att rekommendera produkter som jag älskar och vet är bra :)
  Härligt att du också är nöjd!
  Ha en fet bas under, speciellt vintertid, så blir det ännu bättre resultat :)

  Ögonskuggan Kakao är super! Vill du ha svagare ifyllt tar du bara mindre skugga och för mer markerade mer skugga. Jag gillar ändå att de syns och kan ta på rätt mycket ibland.

  Det kommer säkerligen bli mer om C/O Naturkosmetik snart :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. kul att läsa om hur du sminkar dig. när alla mina produkter är slut eller fler iaf, ska jag bannemig börja köra på naturkosmetika!:) eller ah mineralsmink då!:)

  SvaraRadera
 4. Hej Lisa!
  Det låter som en toppenbra idé! Jag kan varmt rekommendera det :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Jag kan vara väldigt lila längst in i ögonvrån, tror du den där Dölj ljus verkligen skulle räcka för att täcka det helt?

  SvaraRadera
 6. Hmm...Jag har kommit fram till att C/O Naturkosmetik inte har den bästa concealern..Jag brukar ta av basen som jag har till ansiktet (tycker att den täcker bättre) Annars skulle jag rekommendera att du kollar in Nvey Eco´s concealer, tror de har en mer täckande variant!

  SvaraRadera