2011-05-24

Skolaskolaskola, vernissage och ekologisk GLASS!

Jag har inte mycket tid över för bloggande när jag är skolan. Det är så mycket annat som ska hinnas med när jag är i Stockholm!
Idag har vi haft elevpraktik och gjort ansiktsbehandlingar. Jag har jobbat med "råvaror" som vi kallar det och det är dem jag gillar att arbeta med mest. 

Med råvaror innebär det att jag bara arbetar med rengöring baserad på rasullera, aniktsvatten i form av hydrolat (denna gång lagerblad) och olika vegetabiliska oljor (olivolja, sheasmörsolja) med eteriska oljor i. Alltså sådant som min lärare Lena Losciale blandat och inga färdiga produktserier. Lena är förresten med i några tidningar nu: Hälsa, Cosmopolitan och Året runt!


 
Resten av dagen har jag spenderat med min syster. Vi har varit på vernissage på götgatan och passade på att äta ekologisk glass från Stikki Nikki.

2 kommentarer:

  1. Ännu en perfekt fågel!

    SvaraRadera
  2. Hihi ja en gullig sådan. Tysk är den också :) Från ett fik i Berlin!

    SvaraRadera