2011-04-19

Några favoriter!

När jag gör mina ansiktsbehandlingar tycker jag om att jobba med de absolut renaste ”råvarorna”. För att ha full koll blandar jag en del själv och använder produkter som jag litar på till 100 %. Alltså ekologiska produkter där jag förstår innehållsförteckningen och inte behöver sitta framför google i timmar.

Några favoriter:

Rasullera (En tvättlera som suger åt sig smuts och orenheter, huden blir så otroligt fin efteråt)

Apelsinblomsvatten (Det doftar gott, är sammandragande och lindrande)

Olika kallpressade vegetabiliska oljor. Sesamolja, vetegroddsolja, olivolja, mandelolja. (Mättar och balanserar huden! När jag masserar med dem i mina behandlingar säger det oftast ”slurp” då huden ofta är så uttorkad)

Spiezia (Ett märke från England som är helt fantastiskt! De har produkter för kvinnor, män och baby/barn)

C/O Naturkosmetik (Mineralsmink med bara rena mineraler, inget annat knas tillsatt. Fantastiska färger och det smälter in i huden, ser naturligt ut och framhäver dig)

Produkterna finns såklart att köpa hos mig!

För er som inte bor i närheten av Söderhamn så rekommenderar jag följande webshopar:

5 kommentarer:

 1. Vilken söt flaska med apelsinblomsvatten. Vad kommer den ifrån?

  SvaraRadera
 2. Åh, tycker du :) Kul!
  Apelsinblomsvattnet har jag köpt in och tappat upp i egen flaska med hemmagjord etikett :)

  SvaraRadera
 3. Idag testade jag receptet på body scrub som du gav häromdagen. Den var jättebra! Man ska nog vara lite försiktig med mängden man använder varje gång men den känslan som oljan lämnar efter sig är väldigt skön på huden, inte kladdig eller kletig som jag trodde att det skulle bli. Och den är dessutom perfekt att använda innan man rakar benen eftersom oljan gör huden så mjuk så det blir inget irriterat eller torrt efter. Så tack för tipset:)!

  SvaraRadera
 4. Ja verkligen! Älskar fåglar i alla former, blivit en del fåglar i inredningen hos mig, men är ändå lite kärsen med formen. Din fågel är perfekt i sin siluett (fågelernörd?). Haha! Lite bort från ämnet men vi gillar ju allt som gör livet vackrare!

  SvaraRadera
 5. Carolina: Härligt! Ja det är skonsamt och återfuktande. Visste du att socker även är antiseptiskt? Likaså olivoljan :)
  Det går jättebra att spara skrubben som blir över i en burk. Den håller flera månader!
  Toppen! Svidiga, nyrakade ben är inte kul..På med olja bara! :)

  Ingrid: Fågelnörd :) Haha. Exakt!

  SvaraRadera