2011-04-20

♥♥♥

8 kommentarer:

 1. Hej! Tack för en jättebra blogg. Vad har du för tips till mig som har en väldigt torr hy? Jag har precis börjat smörja in mitt ansikte med olivolja, men det verkar inte riktigt räcka för min hud. Ofta känns det som att huden i ansiktet är så torr att det liksom stramar.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Kul att du gillar den :)

  Jag förstår precis hur du menar med olivoljan. Faktiskt så kan det kännas så i början för att huden vänjer om sig!!

  Smörjer du in olivoljan på riktigt fuktad hud? Ibland behöver man massera ansiktet lite så att oljan arbetas in. Lägg ansiktsmask ofta också!

  Om du behöver något fetare för ansiktet kan jag rekommendera Spiezias Nourishing moisturiser. Den är superbra och doftar som en dröm :)

  Hoppas du fått svar på frågan! Det är bara att fråga om det är något mer du funderar på :)

  SvaraRadera
 3. Hej Evelina fina! Har du något bra tips nu när solen börjar lysa, jag behöver nämligen något nytt solskydd och det är hemskt svårt att finna något som inte innehåller skräp.

  SvaraRadera
 4. Hej Elsa!
  Ja lite solskydd behöver vi! Men oftast är vi ute i solen mer än vi ska..och många blir röda och bränner sig pga obalanser i kroppen, mage/tarm, försurning osv.

  Jag kommer att publicera ett inlägg om solskyddsfaktor! Då kommer jag att tipsa om bra sådana :)

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 5. Åh va bra TACK! (: Även om du har något bra sminktips som täcker mörka ringar kring ögonen så vore det bra, för sådant kemikalietjosan använder jag varje dag dessvärre.

  SvaraRadera
 6. :) Ja, så bra idé! Ett sminktips kommer snarast!

  SvaraRadera